What's next? Regional Best Employer Brand Awards in 2021

What does it mean to have the perception of an attractive employer, company or organization at which employees are satisfied and professionals from various fields want to get the opportunity to work with you?

Every company should ask this question and align the employer’s brand management activities to their company’s business goals. A good employer brand not only means easier hiring or better employee retention, but it gives a positive image to your owners, shareholders, customers and suppliers, creating a market perception of your organization outside of the employer brand itself.

 

Participating and winning Best Employer Brand Awards is much more important than having another trophy on your shelves. It is a confirmation of all the efforts you are making to improve employee experience and job satisfaction for your employees and for ones which will evenutally join your company. In this way, you are also showing the market understanding the importance and accepting the responsibility for the well-being of your employees.

Receiving the  Best Employer Brand Award will directly affect the visibility of your organization in the employment market and further set you apart from the competition.

 

Equally, there is no better way to recognize the effort and time of those behind your employer brand, be it the human resources department, internal communications, marketing or sometimes just one enthusiastic employee whose ambitions affected such a significant segment of your organisations.

 

Winners will be given the opportunity to highlight and showcase the work your teams are doing in other areas within your organization.

The award ceremony will end with a formal conference at which the winners will be announced and celebrated.

CATEGORIES

GRAND PRIX
EMPLOYER BRAND
BEST
EMPLOYER BRAND
WELL-BEING
PROGRAM

NEW

BEST EMPLOYER BRAND
LARGE COMPANIES
BEST
CREATIVE 
EMPLOYER BRAND
CAMPAIGN
BEST EMPLOYER BRAND CSR ACTIVITY
IMPROVEMENT IN DEVELOPMENT AND ACTIVATION OF EMPLOYER BRANDING
BEST
EMPLOYER BRAND
-
RETAIL
BEST
EMPLOYER BRAND
-
TOURISM
BEST
EMPLOYER BRAND
-
TECHNOLOGY SECTOR
BEST DIGITAL
COMMUNICATION
OF EMPLOYER BRAND
BEST EMPLOYEE EXPERIENCE ACTIVITY
BEST
EMPLOYER BRAND
MEDIUM
COMPANIES
BEST EMPLOYER BRAND SMALL COMPANIES
BEST
EMPLOYER BRAND EXTERNAL COMMUNICATION
BEST
EMPLOYER BRAND EXTERNAL COMMUNICATION
BEST EMPLOYER BRAND - STUDENT PROGRAM
INOVATIVE EMPLOYER BRAND ACTIVITY
BEST
EMPLOYER BRAND INTERNAL
COMMUNICATION
BEST EMPLOYER BRAND EVENT
INTEGRATION OF CORPORATE BRAND AND EMPLOYER BRAND
BEST
EMPLOYER BRAND
-
TELECOM
BEST
EMPLOYER BRAND
-
FINANCE SECTOR
BEST
EMPLOYER BRAND
-
IT SECTOR
BEST EMPLOYER BRAND
-
FMCG
BEST
EMPLOYER BRAND
-
BANKING SECTOR
BEST
EMPLOYER BRAND
-
SERVICES SECTOR
BEST EMPLOYER BRAND
MANAGER
BEST
EMPLOYER BRAND
TEAM

Fees

Sudjelovanje u natječaju moguće je za sve pravne osobe registrirane na području Hrvatske za prijavu na Croatia's Best Employer Brand Awards, s područja Srbije za prijavu na Serbia's Best Employer Brand Awards i s područja BiH za prijavu na BiH's Best Employer Brand Awards.

Svaka organizacija dobrovoljno će se prijaviti na jednu ili više kategorija, a cijene za sudjelovanje su sljedeće:

  • 5.000,00 HRK za prijavu na prvu kategoriju prema odabiru

  • 2.000,00 HRK za prijavu na svaku sljedeću kategoriju

  • Peta prijavljena kategorija je besplatna, a ako se prijavite na više od pet kategorija, svaka sljedeća kategorija je 1.000,00 HRK

  • Za tvrtke koje s datumom prijave imaju 50 ili manje zaposlenih, cijena sudjelovanja iznosi 3.000,00 HRK za prijavu na prvu kategoriju, a cijene za svaku sljedeću kategoriju su iste kao i gore navedene.

  • Za sve prijave i uplate izvršene do 01.09.2020. do 23:59 sati trošak naknade bit će umanjen za 10%-tni popust.

Cijene su izražene bez PDV-a te će biti uvećane za 25% poreza na dodanu vrijednost. Plaćanje je potrebno izvršiti nakon prijave, a obavezno prije finalnog roka za prijave (15. listopad) kako bi prijave bile razmatrane za nagradu.

Prijave su moguće do 15. listopada 2020. godine do 23:59 sati.

Dobitnici će biti objavljeni i nagrade će biti uručene 15.12.2020. Program dodjele možete pratiti na live prijenosu na ovoj stranici.

Važni datumi za sudionike

15.02.2021.

Početak prijava za Best Employer Brand Awards 2021.

01.05.2021.

-10

Early Bird popust u iznosu od 10% za prijave do 01.05.2021.

15.09.2020.

01.11.2021.

Zatvaranje prijava u 23:59 sati

Način prijave i prihvatljivost prijavitelja

Svaka organizacija može sudjelovati u natječaju, pod uvjetom da prijavljuje strategiju branda poslodavca ili izvršenje određenih employer brand aktivnosti i kampanja koje su pokrenute ili provedene između listopada 2019. i listopada 2020. godine.

Prijave za nagrade za upravljanje employer brandom mogu se izvršiti slanjem projekata na e-mail adresu: hello@careercentar.com

Jedna organizacija može poslati više projekata u više kategorija, isto tako moguće je prijaviti isti projekt u više kategorija.

Prijava putem e-mail-a treba sadržavati:

  • Naziv kategorije na koju se odnosi prijava

  • PDF prezentaciju s opisom prijave: opis aktivnosti/kampanje, poslovni izazov na koji se željelo utjecati s tom aktivnošću/kampanjom, ostvarene rezultate (gdje je moguće navesti mjerljive pokazatelje).

  • Priloge kao što su vizuali, fotografije, video materijali, web stranice, brošure ili srodne i povezane materijale koji su kreirani s ciljem ostvarenja ciljeva aktivnosti/kampanje.

 

Svaka prijava mora biti poslana kao PDF datoteka. Nije potrebno označavati i isticati naziv tvrtke i logo te druga razlikovna obilježja tvrtke prijavitelja. Gdje god će to biti moguće, stručni žiri neće znati tko je tvrtka prijavitelj kako bi se osigurala objektivnost ocjenjivanja i izbjegla pristranost.

Molimo prijavu za svaku kategoriju pošaljite u odvojenoj prezentaciji. Prateći linkovi, videozapisi itd. moraju biti uključeni unutar same prijave putem e-mail poruke.

Prijave se prihvaćaju samo elektroničkim putem, nemojte ih slati na papiru jer neće biti ocijenjene.

Sve prijave moraju biti plaćene prije 01. listopada kada kreće proces ocjenjivanja. Stručni žiri neće pregledati niti ocijeniti projekte za koje nije izvršena uplata.


Sve prijavljene materijale zadržava Posao na dlanu d.o.o., organizator nagrade Best Employer Brand Awards 2020.

Uvjerite se da ste osigurali odgovarajuća prava i odobrenja za sve poslane materijale i fotografije. Posao na dlanu d.o.o. niti stručni žiri neće biti odgovorni za bilo kakva kršenja autorskih prava, zaštitnih znakova, patenta ili za prigovore koji mogu nastati kao kršenje navedenih prava od strane tvrtke prijavitelja.

Pružene informacije bit će objavljene samo stručnom žiriju, zaposlenicima organizatora i ključnim partnerima na strogo povjerljivoj osnovi.

Kada prijavite sudjelovanje u nekoj od kategorija Best Employer Brand Awards 2020, članovi stručnog žirija, kada će to biti moguće, neće biti svjesni identiteta tvrtke prijavitelja, kako bi se uklonila pristranost.

Pojedinosti navedene u vašim prijavama potencijalno će se koristiti za priopćenja za tisak, web-sadržaj, knjigu ili stručne radove, u slučaju da se vaša prijava uvrsti u uži izbor i / ili pobijedi. Stoga vas molimo da se uvjerite da su svi detalji činjenično točni - organizator nije odgovoran za netočnosti objavljene na temelju sadržaja prijave i promjene možda neće biti moguće nakon objavljivanja.

Sažeci svih pobjedničkih prijava bit će uključeni u web članak koji će biti objavljen na ovim web stranicama i stranicama medijskih partnera projekta. Molimo posebno navedite ako u prijavama šaljete i poslovno povjerljive podatke koji onda neće biti objavljeni, već će služiti samo u svrhu ocjenjivanja projekata.

Slanjem prijave pristajete na objavljivanje materijala za promidžbu nagrada i medijskih napora vezanih uz digitalnu komunikaciju, kao i za marketing i promociju studija slučaja.

Ulaskom u program nagrada, podaci vaše tvrtke bit će dodani u našu bazu podataka kako bi bili sigurni da ste u toku s nagradama i relevantnom konferencijom. Da biste se isključili iz te komunikacije, pošaljite e-mail na hello@careercentar.com

Jezik prijava je hrvatski, bošnjački, srpski, a pismo je latinica. Bit će prihvaćete i prijave na engleskom jeziku.​

Stručni žiri

MARIJA FELKEL
MIRNA KORIČAN LAJTMAN
IVA MAJSTOROVIĆ
MARTINA BAJS
ČIRJAK
Posao%20na%20dlanu-088_edited.jpg
JELENA
MUCIĆ
VLADIMIR
BENIĆ

ADDRESS

CareerCentar Impact HUB

Boškovićeva 2, Zagreb 10000

CONTACT

FOLLOW US

Facebook  |   LinkedIn  

© 2019 by BestEmployerBrandAwards