What's next? Regional Best Employer Brand Awards in 2021

Što za vas znači imati percepciju pozitivnog poslodavca, tvrtke ili organizacije u kojoj su zaposlenici zadovoljni, a stručnjaci iz raznih područja žele dobiti priliku raditi kod vas?

Svaka tvrtka bi trebala postaviti to pitanje i povezati aktivnosti upravljanja brandom poslodavca s poslovnim ciljevima svoje tvrtke. Dobar brand poslodavca ne znači samo lakše zapošljavanje ili bolje zadržavanje zaposlenika, već daje pozitivnu sliku vašim vlasnicima, dioničarima, kupcima i dobavljačima, stvarajući tržišnu percepciju vaše organizacije izvan okvira samog branda poslodavca.

 

Sudjelovanje i osvajanje nagrada za upravljanje brandom poslodavca puno je važnije od još jednog trofeja na vašim policama. To je potvrda svih onih napora koje radite kako biste svojim trenutnim i budućim zaposlenicima unaprijedili iskustvo rada i zadovoljstvo poslom. Na ovaj način pokazujete i tržištu kako razumijete važnost i prihvaćate odgovornost za zadovoljstvo svojih zaposlenika.

Dobiti nagradu za upravljanje brandom poslodavca izravno će utjecati na vidljivost vaše organizacije na tržištu zapošljavanja i dodatno vas izdvojiti od konkurencije.

 

Jednako tako, ne postoji bolji način prepoznavanja truda i vremena onih koji stoje iza vašeg branda poslodavca, bilo da je riječ o odjelu ljudskih resursa, internim komunikacijama, marketingu ili ponekad i samo jednom entuzijastičnom zaposleniku ili zaposlenici koja svojim ambicijama utječe na tako značajan segment vaše organizacije.

 

Dobitnicima će se pružiti prilika da istaknu i prikažu posao koji vaši timovi rade i drugim područjima unutar vaše organizacije.

Proces dodjele nagrada završit će svečanom konferencijom na kojoj će biti proglašeni i proslavljeni pobjednici.

Kategorije

GRAND PRIX
EMPLOYER BRAND
NAJBOLJI
EMPLOYER BRAND
WELL-BEING
PROGRAM

NEW

NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
VELIKE TVRTKE
NAJBOLJA
KREATIVNA EMPLOYER BRAND
KAMPANJA
NAJBOLJA EMPLOYER BRAND AKTIVNOST USMJERENA NA CSR
NAJBOLJA DIGITALNA KOMUNIKACIJA
EMPLOYER BRANDA
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
SREDNJE TVRTKE
NAJBOLJA
EKSTERNA KOMUNIKACIJA
EMPLOYER BRANDA
NAJBOLJA EMPLOYER BRAND AKTIVNOST- STUDENTSKI PROGRAMI
NAJBOLJA EMPLOYEE EXPERIENCE AKTIVNOST
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
MALE
TVRTKE
NAJBOLJA
INTERNA KOMUNIKACIJA
EMPLOYER BRANDA
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
EVENT
NAPREDAK U RAZVOJU I IMPLEMENTACIJI
EMPLOYER BRAND
AKTIVNOSTI
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
RETAIL
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
TURIZAM
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
TEHNOLOŠKI SEKTOR
INOVATIVNA EMPLOYER BRAND AKTIVNOST
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
MEDIA I TELEKOM
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
IT SEKTOR
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
SEKTOR BANKARSTVA
NAJBOLJA
POVEZANOST EMPLOYER BRANDA I
KORPORATIVNOG BRANDA
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
FINANCIJSKI
SEKTOR
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
FMCG
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
-
SEKTOR USLUGA
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
MANAGER
NAJBOLJI EMPLOYER BRAND
TIM

Naknade

Sudjelovanje u natječaju moguće je za sve pravne osobe registrirane na području Hrvatske za prijavu na Croatia's Best Employer Brand Awards, s područja Srbije za prijavu na Serbia's Best Employer Brand Awards i s područja BiH za prijavu na BiH's Best Employer Brand Awards.

Svaka organizacija dobrovoljno će se prijaviti na jednu ili više kategorija, a cijene za sudjelovanje su sljedeće:

  • 5.000,00 HRK za prijavu na prvu kategoriju prema odabiru

  • 2.000,00 HRK za prijavu na svaku sljedeću kategoriju

  • Peta prijavljena kategorija je besplatna, a ako se prijavite na više od pet kategorija, svaka sljedeća kategorija je 1.000,00 HRK

  • Za tvrtke koje s datumom prijave imaju 50 ili manje zaposlenih, cijena sudjelovanja iznosi 3.000,00 HRK za prijavu na prvu kategoriju, a cijene za svaku sljedeću kategoriju su iste kao i gore navedene.

  • Za sve prijave i uplate izvršene do 01.09.2020. do 23:59 sati trošak naknade bit će umanjen za 10%-tni popust.

Cijene su izražene bez PDV-a te će biti uvećane za 25% poreza na dodanu vrijednost. Plaćanje je potrebno izvršiti nakon prijave, a obavezno prije finalnog roka za prijave (15. listopad) kako bi prijave bile razmatrane za nagradu.

Prijave su moguće do 15. listopada 2020. godine do 23:59 sati.

Dobitnici će biti objavljeni i nagrade će biti uručene 15.12.2020. Program dodjele možete pratiti na live prijenosu na ovoj stranici.

Važni datumi za sudionike

15.06.2020.

Početak prijava za Best Employer Brand Awards 2020.

01.09.2020.

-10

Early Bird popust u iznosu od 10% za prijave do 01.09.2020.

15.10.2020.

Zatvaranje prijava u 23:59 sati

15.12.2020.

Način prijave i prihvatljivost prijavitelja

Svaka organizacija može sudjelovati u natječaju, pod uvjetom da prijavljuje strategiju branda poslodavca ili izvršenje određenih employer brand aktivnosti i kampanja koje su pokrenute ili provedene između listopada 2019. i listopada 2020. godine.

Prijave za nagrade za upravljanje employer brandom mogu se izvršiti slanjem projekata na e-mail adresu: hello@careercentar.com

Jedna organizacija može poslati više projekata u više kategorija, isto tako moguće je prijaviti isti projekt u više kategorija.

Prijava putem e-mail-a treba sadržavati:

  • Naziv kategorije na koju se odnosi prijava

  • PDF prezentaciju s opisom prijave: opis aktivnosti/kampanje, poslovni izazov na koji se željelo utjecati s tom aktivnošću/kampanjom, ostvarene rezultate (gdje je moguće navesti mjerljive pokazatelje).

  • Priloge kao što su vizuali, fotografije, video materijali, web stranice, brošure ili srodne i povezane materijale koji su kreirani s ciljem ostvarenja ciljeva aktivnosti/kampanje.

 

Svaka prijava mora biti poslana kao PDF datoteka. Nije potrebno označavati i isticati naziv tvrtke i logo te druga razlikovna obilježja tvrtke prijavitelja. Gdje god će to biti moguće, stručni žiri neće znati tko je tvrtka prijavitelj kako bi se osigurala objektivnost ocjenjivanja i izbjegla pristranost.

Molimo prijavu za svaku kategoriju pošaljite u odvojenoj prezentaciji. Prateći linkovi, videozapisi itd. moraju biti uključeni unutar same prijave putem e-mail poruke.

Prijave se prihvaćaju samo elektroničkim putem, nemojte ih slati na papiru jer neće biti ocijenjene.

Sve prijave moraju biti plaćene prije 01. listopada kada kreće proces ocjenjivanja. Stručni žiri neće pregledati niti ocijeniti projekte za koje nije izvršena uplata.


Sve prijavljene materijale zadržava Posao na dlanu d.o.o., organizator nagrade Best Employer Brand Awards 2020.

Uvjerite se da ste osigurali odgovarajuća prava i odobrenja za sve poslane materijale i fotografije. Posao na dlanu d.o.o. niti stručni žiri neće biti odgovorni za bilo kakva kršenja autorskih prava, zaštitnih znakova, patenta ili za prigovore koji mogu nastati kao kršenje navedenih prava od strane tvrtke prijavitelja.

Pružene informacije bit će objavljene samo stručnom žiriju, zaposlenicima organizatora i ključnim partnerima na strogo povjerljivoj osnovi.

Kada prijavite sudjelovanje u nekoj od kategorija Best Employer Brand Awards 2020, članovi stručnog žirija, kada će to biti moguće, neće biti svjesni identiteta tvrtke prijavitelja, kako bi se uklonila pristranost.

Pojedinosti navedene u vašim prijavama potencijalno će se koristiti za priopćenja za tisak, web-sadržaj, knjigu ili stručne radove, u slučaju da se vaša prijava uvrsti u uži izbor i / ili pobijedi. Stoga vas molimo da se uvjerite da su svi detalji činjenično točni - organizator nije odgovoran za netočnosti objavljene na temelju sadržaja prijave i promjene možda neće biti moguće nakon objavljivanja.

Sažeci svih pobjedničkih prijava bit će uključeni u web članak koji će biti objavljen na ovim web stranicama i stranicama medijskih partnera projekta. Molimo posebno navedite ako u prijavama šaljete i poslovno povjerljive podatke koji onda neće biti objavljeni, već će služiti samo u svrhu ocjenjivanja projekata.

Slanjem prijave pristajete na objavljivanje materijala za promidžbu nagrada i medijskih napora vezanih uz digitalnu komunikaciju, kao i za marketing i promociju studija slučaja.

Ulaskom u program nagrada, podaci vaše tvrtke bit će dodani u našu bazu podataka kako bi bili sigurni da ste u toku s nagradama i relevantnom konferencijom. Da biste se isključili iz te komunikacije, pošaljite e-mail na hello@careercentar.com

Jezik prijava je hrvatski, bošnjački, srpski, a pismo je latinica. Bit će prihvaćete i prijave na engleskom jeziku.​

Stručni žiri

MARIJA FELKEL
MIRNA KORIČAN LAJTMAN
IVA MAJSTOROVIĆ
MARTINA BAJS
ČIRJAK
Posao%20na%20dlanu-088_edited.jpg
JELENA
MUCIĆ
VLADIMIR
BENIĆ

ADDRESS

CareerCentar Impact HUB

Boškovićeva 2, Zagreb 10000

CONTACT

FOLLOW US

Facebook  |   LinkedIn  

© 2019 by BestEmployerBrandAwards